Concoction
Concoction (Foto: Paul van Druten)

Drie bands in Taste: CCC in Combination

Groenlo - Op zaterdag 2 februari staan er maar liefst drie bands in Rockcafé Taste in Groenlo. Bands, allen beginnend met een C. Daarom CCC in Combinaton, ofwel: Claus, Concoction en De Crisis.

Bands waar ze bij Taste steeds maar niet aan toe kwamen om te boeken door het drukke programma van Taste, maar die ze wel enorm graag een keer op het podium bij taste wilden hebben. Drie bands, geen entree, avondvullend; dat wordt een fijn muzikaal feestje.
Concoction: Pittig. Puntig. Psycho-surf! Spring op je surfplank of pak nog een bier. Je gaat hoe dan ook kop onder in een zee van surf, garage en hot rod rock. Dus het beste van The Ghastly Ones, The Anacondas. Man Or Astro-Man? en The Apemen, aangevuld met mind blowing brouwsels uit eigen koker. Kortom, een merkwaardige mix van fijne dingen.

De Crisis: Een retropunkwaverock-band uit de stad met misschien wel de rijkste punkhistorie van Nederland: Arnhem. Met roots in de do-it-yourself periode spelen zij eigentijdse, eigenzinnige, lekker raggende versies van nummers uit lang vervlogen tijden die nog steeds het bloed sneller laten stromen. Een feest van herkenning voor (punk)rock liefhebbers! Rauw en recht uit het hart! Op het repertoire staan covers van onder andere The Damned, The Sex Pistols, Iggy Pop & the Stooges, The Sound en The Stranglers.

Claus: Drie muzikanten smeedden hun eigen koppige CLAUS Stijl: Energie, afwisseling, drukte en een verbaasde melodische noot. Korte krachtige nummers met maximale dynamiek. Knallen, zweten, stampen, dat is wat Claus doet. Gepeperde Indie rock, als je een stijl nodig hebt.
Aanvang 21.30 uur, brij entree

Meer berichten