WISH zorgt voor 'nieuwe look'

Henk Wiggers is directeur-eigenaar van Wiggers Industrie Spuiterij Holland (WISH). De Winterswijker verricht vanaf 1 januari 2016 zijn werkzaamheden aan de Mercatorstraat 38a in Lichtenvoorde. Over opdrachten heeft hij niet te klagen. Er zitten een paar grote partijen tussen en daarnaast zijn er nog veel 'losse' klanten.

Lichtenvoorde - Eén van die klanten is het Franse leger, die haar units in speciale kleuren gespoten wil hebben. Want dat is wat WISH doet; spuiten en beletteren van onder meer bedrijfswagens. Zowel schadeherstel als een nieuwe look voor vrachtwagens. Dat spuiten geldt voor nieuwe en gebruikte bedrijfswagens. Die worden dan eerst gestript, stofvrij gemaakt en dan wordt er in een speciale spuitcabine gespoten. In geval van schadeherstel wordt het gehele traject van schade-intake tot en met volledig herstel door WISH verzorgd.

Om klanten van goede service te voorzien is WISH lid van FOCWA. Dat betekent vanaf 1 februari erkenning als Focwa Truck Schade Service. Dat houdt twee jaar garantie in op het uitgevoerde spuitwerk. Tevens de verzekering dat de FOCWA leverings- en betalingsvoorwaarden worden gehanteerd. WISH heeft zes vaste medewerkers in dienst en twee oproepkrachten. Voor info: 0544-843739, info@wishlichtenvoorde.nl.

wishlichtenvoorde.nl

Meer berichten