De Schoapenscheerders verzorgen zondagmiddag samen met Second edition een borrelconcert in zaal Hogenkamp. (Foto: PR)
De Schoapenscheerders verzorgen zondagmiddag samen met Second edition een borrelconcert in zaal Hogenkamp. (Foto: PR) (Foto: )

Borrelconcert met De Schoapenscheerders

Lichtenvoorde - Op zondagmiddag 17 februari geeft blaasorkest De Schoapenscheerders het jaarlijkse borrelconcert. Het bestuur heeft kleinkoor Second Edition bereid gevonden hun medewerking te verlenen. Het concert vindt plaats in café Hogenkamp, Aaltenseweg 33 in Lichtenvoorde.

Het blaasorkest speelt die middag Egerländer muziek en is erin geslaagd een aantal echte parels van dit muziekgenre in het programma op te nemen. Je kunt luisteren naar polka's, en walsen. Een paar titels mogen alvast vermeld worden: Auf der Vogelwiese als opening. Andere titels zijn Garten Polka en Rosen im Wind, waarbij gezongen wordt en Bömischer Zauber, Bodensee Polka en nieuw op het programma zijn Kmotrenka en Sommernacht in Prag.

Kleinkoor Second Edition bestaat uit elf zangers en zangeressen en staat onder leiding van Esther van der Heijden. Het repertoire van dit koor is gevarieerd en ambitieus. Ingetogen a capella-nummers, vlotte pop-nummers, Russisch, Iers, Nederlandstalig, van alles komt in hun repertoire langs. Het koor wordt op piano begeleid door Dennis Vallenduuk.

In de pauze is er een verloting. De aanvang is om 14.30 uur. Entree betalen hoeft niet; wel graag meedoen met de verloting en genieten.

Meer berichten