Foto: PR

Country meets Volksmusik

Bredevoort - Die Slingetaler en Sandra Vanreys presenteren op zaterdag 13 april een avondvullende muzikale show in 't Grachthuys te Bredevoort, waar Country en Volksmusik elkaar ontmoeten.

Zowel Countrymuziek als Volksmusik zijn verzamelnamen voor diverse muziekstijlen, die vooral zijn ontstaan uit het dagelijkse leven op het platteland. Countrymuziek kent zijn oorsprong in de Verenigde Staten en Volksmusik komt uit de Alpenlanden.

Die Slingetaler en Sandra Vanreys vullen de show met ieder hun eigen repertoire, maar ook met een groot aantal gezamenlijk gespeelde nummers. Veel herkenbare, goed in het gehoor liggende melodieën zullen de revue passeren.

Die Slingetaler, bekend van onder andere Ein Abend der Volksmusik, bestaat uit zes heren en twee dames. Zij brengen Alpenländische volksmuziek, Duitse Schlagers, nummers met Achterhoekse teksten, country en Nederlands- en Engelstalige evergreens, veelal voorzien van een Alpenländisch sausje.

Millennium countryzangeres
Sandra Vanreys kan bogen op 35 jaar bühne-ervaring op binnen- en buitenlandse podia. Haar herkenbare stemgeluid, sympathieke uitstraling en met een capaciteit om elk publiek voor zich te winnen, maakt Sandra tot een zangeres van formaat. Met name het country-genre draagt zij een warm hart toe maar ook diverse ander muziekgenres zijn haar niet vreemd. Inmiddels is zij door het Nederlands countrypubliek al acht keer uitgeroepen tot Nederlands beste en favoriete countryzangeres. Tevens is Sandra betiteld tot millennium countryzangeres van Nederland. Een unieke prestatie.

Aanvang: 20.00 uur. Entree voorverkoop 10 euro, aan de zaal 12,50 euro. Voorverkoop bij 't Grachthuys en via www.slingetaler.nl

Meer berichten