Foto: Astric en Eric Immink van Zaal Hogenkamp en rechts Getty Schepers (DatingOost)

Singlescafé bij Hogenkamp

Wanneer je iets ouder bent, gescheiden of je partner is overleden, wil je er ook wel eens op uit. Je getrouwde vrienden hebben niet altijd zin om met jou op stap te gaan in het weekend. Daarom organiseert Dating Oost singlecafe's in de regio.

Zaterdagavond 23 maart is er voor singles boven de 45 jaar een uitgaansavond in het cafe van zaal Hogenkamp. “Het is geen datingavond; dat legt teveel druk”, zegt Getty Schepers van het organiserende DatingOost. ”Het doel van het singlescafe is echt alleen gezelligheid; koffie, borrelen en kletsen met andere singles. Gemiddeld komen er zo’n 80 single gasten. Bij deze singlescafe’s kun je rustig in je eentje naar binnen stappen; 85% komt ook echt alleen. Iedere bezoeker wordt persoonlijk verwelkomd bij de entree. Dit stelt gerust en voelt vertrouwd.”

Aanvang vanaf 20.30 uur. Nette uitgaanskleding gewenst. Entree €12,50 incl. koffie en hapjes. Graag gepast betalen om een wachtrij tegen te gaan. Vooraf aanmelden niet nodig. Locatie: Cafe Hogenkamp, Aaltenseweg 33,Lichtenvoorde.

Voor meer informatie kan gebeld worden met Dating Oost 0546-492899 of via DatingOost.nl

Meer berichten