Siberia, een van de bands die optreden bij Rockcafé Tate. (Foto: PR)
Siberia, een van de bands die optreden bij Rockcafé Tate. (Foto: PR) (Foto: band zelf)

KUDO-avond in Taste met Explicit Content, Rooftop en Siberia

Op zaterdag 23 maart is er week een KUDO avond in Taste. De KUDO-avonden zijn bedoeld voor bands die, de oefenruimte uit willen, een try out willen doen, zichzelf graag willen presenteren, podiumervaring op willen doen of gewoon graag willen spelen.

Groenlo - Met deze keer: Explicit Content is een pop/rock coverband uit de Achterhoek. Ze komen allemaal uit de omgeving van Olburgen. Bas Schippers (drums), Dave Gabeler (gitaar), Hans van der Weegen (basgitaar) en Anneliese Brussaard (zang). Het repertoire varieert van Amy Macdonald tot de Foo Fighters, van The Golden Earring tot Anouk en van Soundgarden tot Survivor. Explicit Content is ontstaan na Niesselt Valley Pop 2016 in Olburgen, waar muzikanten uit de omgeving in wisselende samenstelling een avondvullend programma verzorgden. Daar hadden ze hun eerste podiumervaring en dat beviel goed. Ze besloten zelf een bandje op te richten. Twee jaar later hebben ze een setlist van meer dan 30 nummers, die nog steeds groeit, en daar zijn ze best trots op!.

Rooftop Rejects is een band uit Hengelo en Deventer en de leden zijn 25 en 29 jaar. Ondanks dat ze al een paar jaar bezig zijn met repeteren hebben ze slechts 1 optreden gehad. De invloeden zijn bands als Muse, Blink 182, Wolfmother en The Wombats en absurde humor. Ze spelen vooral eigen werk.

Siberia

Siberia maakt pakkende indie pop-rock vol eigenwijze gitaren, stuwende ritmes en verhalende teksten. Eerlijke songs met een heldere en sfeervolle eigen sound. In het najaar van 2011 begon er een muzikale samenwerking in een ijskoude en tochtige loods in de omgeving van Arnhem. Na vele jamsessies en uitbreiding van de groep ontstond uiteindelijk Siberia in de volgende bezetting: Jasper (zang), Marijn (gitaar), Remy (gitaar), Roy (drums) en David (bas).
Na een aantal jaar hard werken, experimenteren en koers bepalen, beschikt Siberia over een veelzijdige set aan eigen werk. Eind 2018 staat de release van hun eerste EP Punches gepland! Aanvang 21:30, entree vrij

De zondag erna, 24 maart dus, de inmiddels goed aangelagen en hele gezellig karaokemiddag. Kom gezellig aan, pak de microfoon en voel je een echte Hazes of Bon Jovi. Je kunt je verkleden, pruiken, hoeden, brillen, jasjes etc. zijn aanwezig. Veel lol en fanatiek meedoen dat is het succes van een karaokemiddag. En bij Taste hebben ze inmiddels gemerkt dat na een paar biertjes de schroom echt van iedereen afvalt. Aanvang 16:00 uur en ook hier geldt: entree vrij.

Meer berichten