Foto:

Paasfestijn bij Leemland in Groenlo

Groenlo - Eerste paasdag 21 april vindt er bij Leemland weer een gezellig paasfestijn plaats met roofvogeldemonstraties, kinderactiviteiten en een rijk aanbod aan stands.

Tussen 10.30 en 16.30 uur worden producten te koop aangeboden op het rolstoelvriendelijke marktterrein. Het aanbod is zeer divers. Bij een vuurkorf of terrasverwarmer kan genoten worden van allerlei lekkers met vrolijke muziek op de achtergrond. Natuurlijk mag de paashaas niet ontbreken.

Als verrassing zijn er dit jaar roofvogeldemonstraties met valken, buizerds, uilen, arenden en gieren. Kinderen kunnen ook met enkele dieren op de foto. Handletteren is een letterlijke kunst. Eerste Paasdag kan er geoefend worden met tips en trucs waar men thuis mee verder kan.

Kinderactiviteiten horen natuurlijk ook bij het Paasfestijn: een paaseierenspeurtocht, marshmallows roosteren of een broodje bakken boven een vuurkorf, schminken, figuurballonnen, een springkussen, speeltoestellen, spelmaterialen, etc. Er zijn ook dieetproducten verkrijgbaar, zoals glutenvrij & lactosevrij brooddeeg.

Leemland aan de Koerboom 7A in Groenlo is beide paasdagen geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

leemland.nl

Meer berichten