Rockcafé Taste wordt motortrefpunt

Nee, natuurlijk niet echt nieuw, Rockcafé Taste in Groenlo bestaat inmiddels al 7 jaar, en staat goed bekend door de vele livemuziek en andere evenementen gerelateerd aan muziek. Echter, Roland en Marion wilden meer, en daarom naast muziekcafé nu ook een trefpunt voor motorrijders en toer-rijders. .En dat alles past prima bij deze locatie en de sfeer van het café.


Beiden hebben zelf altijd gereden maar door drukte van twee bedrijven kwamen ze daar niet meer aan toe. Echter, ze voelen zich nog steeds verbonden met de motorwereld. Daarnaast spelen ze met hun bands nog regelmatig op bikertreffens en evenementen. De omgeving rond Groenlo/Winterswijk leent zich voor prachtige ritten en de grens is zo bereikt, Duitsland ligt om de hoek en de mooie omgeving van de Achterhoek kent vele mooie wegen en plekjes.

Een aanvulling voor bikers en op steenworp afstand van het mooie authentieke café is de prachtige motorcamping, Bij het Vuur in Zieuwent, van Jan en Corry. Beide bedrijven hebben dan ook veel contact met elkaar en steunen elkaar waar nodig.

Bij motortrefpunt Rockcafé Taste kan men uitrusten onder het genot van een bak koffie, een drankje en wat te eten. Een kleine kaart (3 soorten pannenkoeken, uitsmijters, soep van de dag) of een eenvoudig snackje. En, als aanvulling: om de hoek een kwalitatieve cafetaria waarvan de snacks ook op het terras van Taste mogen worden verorberd. In het seizoen zijn er ook diverse evenementen gerelateerd aan de motorwereld.

De bediening is vriendelijk, de muziek op aanvaardbaar niveau (alles met betrekking tot rock muziek van de jaren 70 tot nu) en de sfeer relaxed. Een prachtig café waar iedereen zich keer op keer thuis voelt. Daarnaast ademt het café muziek, je kijkt er je ogen uit!

Op 4 mei om 13:00 uur is de officiële opening. Deze middag wordt er nog geen eten geserveerd, wel wordt er gezorgd voor een hapje en er is livemuziek van Duketown Slim.

Rockcafe Taste blijft uiteraard in de maanden september tot en met april muziekcafé en is het hele jaar geopend, echter in de maanden mei tot en met september is het tevens een motortrefpunt.

Openingstijden mei tot en met september:
Donderdag 20:00 - 01:00
Vrijdag 15:00 - 02:00
Zaterdag 13:00 - 02:00
Zondag 13:00 - 01:00

rockcafetaste.nl en facebook.com/motortrefpunt

Meer berichten