MarvoBeach 2018 (Foto: Peter Kolkman)
MarvoBeach 2018 (Foto: Peter Kolkman)

23e Beach Volleybaltoernooi Mariënvelde

Mariënvelde - Traditiegetrouw in het weekend voor de Zwarte Cross, vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 Juli 2019, organiseert volleybalvereniging Marvo '76 voor de 23ste keer al weer een groots Beach volleybaltoernooi. De parkeerplaats voor het BMV gebouw wordt bedekt met een dikke laag zand, waarop vijf velden aangelegd worden. Verder wordt de omgeving van de BMV ingericht als een gezellig strandpaviljoen met een tent, een bar voor een hapje en een drankje, BBQ en luchtkussen voor de jeugd.

In Mariënvelde zal op de vrijdag avond gestart worden met 2 x 2 toernooi. In deze klasse is er een dames en heren poule, waarin we 2 tegen 2 spelen. Deze klasse op het Beach toernooi is voor de echte fanatiekeling een fantastische onderdeel.

Zaterdag morgen wordt gestart met de Mini's (circulatievolleybal niveau 5 & 6) en de ABC Jeugd tot 18 jaar in teams van 4 spelers. Zaterdagmiddag wordt er gestreden om de Marvo-Beach-Cup. In die klasse spelen de meer prestatiegerichte dames- en herenteams en wordt er nauwer volgens de regels gespeeld. Dit is bedoeld voor competitiespelers, waarbij het niveau gemiddeld rond de 1e - 2e klasse ligt en gespeeld wordt in teams van 3 personen.

Recreatief beachvolleybal
De zondag staat geheel in het teken van recreatief beachvolleybal voor bedrijven-, vrienden- en familieteams. Heren- en damesteams spelen 3 tegen 3, mixed teams spelen 4 tegen 4.

Teams kunnen zich tot 23 juni inschrijven. De organisatie geeft echter aan niet te lang te wachten, want het "vol-is-vol-principe" geldt. De afgelopen jaren kwam het voor dat een aantal teams "nee" verkocht moest worden. De inschrijfgelden zijn: mini's, ABC-jeugd en 2x2 toernooi €15, Beach Cup & recreatief dames /heren €20 en mixed recreatief €25.

Zondag 14 juli biedt Marvo '76 na afloop van het zondag programma de mogelijkheid om gezamenlijk met je team en supporters/ vrienden/ familie te barbecueën (reserveren vereist).

Het inschrijfformulier (toernooi en barbecue) is te vinden op www.marvo76.nl of facebook MarvoBeach. Mail voor meer informatie naar marvo76toernooi@gmail.com

Meer berichten