Foto: Gerreke van den Bosch

Glasvezel buitenaf gestart met vraagbundeling

Glasvezel buitenaf wil graag glasvezel aanleggen in Barlo, Dale, De Haart, De Heurne, Harreveld, IJzerlo, Lievelde, Lintelo, Mariënvelde, Vragender en Zieuwent. Ondertussen is men gestart met de vraagbundeling en bewoners kunnen zich aanmelden tot 3 juni.

Aalten/Oost Gelre - ''De afgelopen jaren maakten we al 40 glasvezelcampagnes tot een succes, waaronder in het buitengebied van Aalten en Oost Gelre. Daar koos maar liefst 72,6% in het najaar van 2017 voor glasvezel! We hebben beloofd om terug te komen voor de kernen en deze belofte komen we nu na. Allemaal met als doel om glasvezel aan te leggen en de regio toekomstbestendig te maken. Glasvezel maakt je namelijk klaar voor de toekomst. Voor steeds meer toekomstige ontwikkelingen is een stabiele internetverbinding nodig. Denk bijvoorbeeld aan zorg op afstand, kunstmatige intelligentie, VR en andere nieuwe technieken. Glasvezel biedt deze stabiliteit. Storingsvrij en supersnel!'', zo laat het glasvezelbedrijf weten.

Glasvezel infomarkten
''Op maandag 15 april gingen we van start met de Glasvezel infomarkten. Tijdens de infomarkten komen bewoners alles te weten over glasvezel en kunnen zij zich laten informeren bij verschillende kraampjes. Bijvoorbeeld over toekomstmogelijkheden, de dienstaanbieders en de verschillende abonnementen. Tijdens de vraagbundeling zoeken we graag de samenwerking met lokale ondernemers, stichtingen, bewoners en politiek. En net als in het buitengebied werken we samen met ambassadeurs: bewoners die zich hard maken voor de komst van glasvezel. Zij zetten zich tijdens de vraagbundeling in om buren, familie en vrienden enthousiast te maken voor glasvezel. Wil je ambassadeur worden? Meld je aan via onze website: aaltenenoostgelre.glasvezelbuitenaf.nl''

Meer informatie?

Bekijk de website aaltenenoostgelre.glasvezelbuitenaf.nl of Facebookpagina facebook.com/GlasvezelbuitenafAaltenenOostGelre.

Meer berichten