Dominic Seldis komt naar Theater de Storm met Music, Maestro!
Dominic Seldis komt naar Theater de Storm met Music, Maestro! (Foto: Daan Brand)

Start verkoop nieuw theaterseizoen Theater De Storm

Winterswijk - Het nieuwe programma van Theater De Storm is uit. Van september 2019 tot en met mei 2020 staan er op de speellijst van het Winterswijkse theater 100 professionele voorstellingen. Daarnaast geeft De Storm binnen haar programmering de ruimte aan het bloeiende (culturele) verenigingsleven in haar regio.

Eind september start het nieuwe theaterjaar in Winterswijk met de Blind Date Seizoensopening. Kort daarna ontvangt De Storm Suzan & Freek in haar theater met twee voorstellingen. Dit Lichtenvoordse duo kreeg landelijke bekendheid door de nummer 1 hit 'Als het avond is'. Op donderdag 3 en vrijdag 4 oktober (première) trappen zij hun gelijknamige theatertour af in Winterswijk. Daarnaast vindt u de publiekstrekkers: Lenette van Dongen, Ellen ten Damme, Claudia de Breij en Tania Kross terug in het aanbod. De Storm is er bijzonder trots op dat zij ook de show van Dominic Seldis (bekend van 'Maestro') aan haar agenda heeft kunnen toevoegen.

Muziek
Theater De Storm staat bekend om haar hoge bezettingsgraad bij muziekvoorstellingen. Komend seizoen kunnen bezoekers weer genieten van memory lanes van o.a: The Eagles, Pink Floyd, Phil Collins, Simon & Garfunkel, Rod Stewart, Joe Cocker en Creedence Clearwater Revival. Ook komt Johan Derksen met een nieuw theaterconcert, mag Winterswijk Danny Vera ontvangen en presenteert Martijn Fischer een heerlijke Hazes-avond.

Verrassend nieuw
Naast de geoefende theaterartiesten maakt De Storm ruim baan voor nieuwe talenten. Hierdoor verrast zij met haar programmering niet alleen haar vaste bezoekers, maar spreekt zij ook een heel nieuw publiek aan. Dit geldt bijvoorbeeld voor de show van YouTube-ster Nienke Plas en stylist Fred van Leer. Deze voorstellingen gingen al eerder in de verkoop en waren razendsnel uitverkocht. Als andere voorstellingen die een breed en nieuw publiek aantrekken noemt het theater onder andere: Silent Comedy, Daan Boom (bekend van het tv-programma 'Streetlab') en de verrassende cabaretdebutanten Alex Ploeg en Martijn Kardol.

Verzending brochure en kaartverkoop
Bij alle bezoekers die de afgelopen twee jaar op eigen naam (en adres) kaarten bestelden, wordt de brochure per post toegestuurd. De voorverkoop voor vrienden van De Storm start op zaterdag 4 mei om 10.00 uur. De vrije verkoop begint op donderdag 9 mei om 10.00 uur.

theaterdestorm.nl

Meer berichten