Foto:

Weekmarkt in Lichtenvoorde zaterdag officieel van start op nieuwe plek

Lichtenvoorde - Aanstaande zaterdag 11 mei is het zover! Na een proefopstelling afgelopen week verhuist de weekmarkt in Lichtenvoorde dan écht naar het centrum. De verhuizing wordt feestelijk gevierd met verschillende optredens en acties. Wethouder Marieke Frank verricht om 09.30 uur de officiële start. De kramen staan vanaf nu op de Markt, in de Korte Rapenburgsestraat en een gedeelte van de Varkensmarkt.

Wethouder Marieke Frank: "Ondernemers en marktkooplieden hebben in samenwerking met elkaar bekeken waar de weekmarkt een mooie, nieuwe plek kan krijgen. De wens om de weekmarkt te verplaatsen kwam binnen het programma Geef Lichtenvoorde Kleur duidelijk naar voren. Met de verhuizing maken we het kernwinkelgebied sterker en compacter. Dat is goed voor de aantrekkelijkheid van Lichtenvoorde. De weekmarkt vult het bestaande winkelaanbod goed aan."

Iedere zaterdag van 08.30 tot 12.30 uur
De weekmarkt in Lichtenvoorde vindt iedere zaterdag plaats van 08.30 tot 12.30 uur op de nieuwe plek. Tijdens een aantal evenementen wijkt de weekmarkt uit naar de oude locatie aan de Dijkstraat.

Meer berichten