Speeddaten voor senioren Dating Oost

Alleenstaande senioren op zoek naar de liefde

Regio -  Op zondagmiddag 19 mei kunnen alleenstaande senioren (60-75jr) elkaar ontmoeten tijdens een speeddate. Bij een speeddate maken singles, met steeds een andere deelnemer, middels korte gesprekje van 7 à 8 minuten kennis met elkaar. Vervolgens wordt doorgeschoven naar het volgende tafeltje met wederom een andere kandidaat..

“Het leuke van een speeddate is dat echt alle deelnemers met elkaar in gesprek gaan," vertelt matchmaker Getty Schepers van DatingOost. "Na de eerste twee gesprekjes is men al een beetje gewend en gaat het al makkelijker, is de ervaring. Is er bij beide een 'ja', dan is er een match; een wederzijdse interesse. Binnen een week bellen of mailen wij de uitslag door. Vervolgens kan contact met elkaar worden opgenomen voor meer afspraakjes om te zien of de klik er daadwerkelijk is.”

Een speeddate is dé manier om snel veel mensen te ontmoeten die ook op zoek zijn naar een leuke vriend/in in eigen regio. Deelname €35,- incl. koffie en in de pauze een hapje en drankje. Een lidmaatschap van Dating Oost is niet nodig. Locatie: Groeskamp, Doetinchem. Persoonlijk welkom bij de entree en Dating Oost begeleidt de gehele speeddate.

Aanmelden via www.DatingOost.nl of 0546-492899

Meer berichten