Borrelen, varen en dineren met Welgelegen Groenlo en Brouwersnös

Welgelegen Groenlo en Craftbier-brouwerij het Brouwersnös zoeken de samenwerking op en bundelen krachten in een gezellig borrel, vaar en diner-arrangement.

Groenlo - ''Als er twee zulke prachtige horecabedrijven in de kleine stad Groenlo staan met allebei hun unieke locatie namelijk liggend aan de Groenlose gracht dan zou het toch zonde zijn om daar geen samenwerking in te zien'', aldus Ton Fox (eigenaar Welgelegen Groenlo) en Rob Porskamp (eigenaar Brouwersnös). Beide bedrijven beschikken over hun eigen aanlegsteiger met fluisterboten alwaar de gasten dus ter plekke aan boord kunnen gaan.

Het arrangement bestaat uit drie onderdelen die op een verfijnde manier zijn samengevoegd door beide bedrijven en waarin ze beide hun vakmanschap kunnen laten zien; Borrelen, Varen en Dineren

Het arrangement begint met een ontvangst bij Craft-bier brouwerij het Brouwersnös, waar je uiteraard een biertje krijgt. Proef jij een 'Dikke Toon of een Frolijke Frans"? Zij brouwen ze zelf, leuk om eens wat nieuws te proeven! Hierbij serveren zij een plank met brood & dips en een voorgerechtje van het seizoen.

Je gaat daarna met een klein borreltje aan boord van een fluisterboot en vaart met een schipper over de Grolse gracht naar de aanlegsteiger van Welgelegen. Eenmaal weer op vaste bodem neem je plaats in de prachtige oevertuin of in het restaurant waar je de gezelligheid gewoon verder viert. Kies een vlees-, vega- of vis hoofdgerecht en proef pure passie, liefdevolle smaken en vind oogverblindende creaties op je bord.

Borrelen, Varen & Dineren arrangementsprijs € 39,95 p.p. (vanaf 2 personen). Reserveren kan bij Brouwersnös, 0544-221009 of info@brouwernös.nl

Meer informatie op brouwersnös.nl of welgelegengroenlo.nl

Meer berichten