Logo Marianum
Logo Marianum (Foto: PR Marianum)

Gala Marianum nieuwe stijl

Kent u een familielid dat nu al weken in de ban is van het eindexamen? Dan weet u vast ook dat hij/zij er naar uitkijkt om direct na de examens tijdens het gala nog een laatste keer bijeen te komen om daar een (hopelijk) goede afsluiting te vieren!

Eindexamengala
Scholengemeenschap Marianum organiseert dit jaar op 11 juni 2019 opnieuw het eindexamengala. Dit vond traditiegetrouw plaats in City Lido in Groenlo. Marianum heeft er dit jaar voor gekozen om het gala om te toveren tot een ‘Foodtruckfestival’ bij de school aan de Deken Hooijmansingel 1 in Groenlo zelf.

Galastoet
De daarbij behorende ‘Galastoet’ vertrekt vanaf de Maliebaan, via de Lichtenvoordseweg langs Marianum. Daar betreden de eindexamenleerlingen vervolgens de rode loper om zich te laten fotograferen.

Foodtruckfestival
Het gala zelf is op de chic-aangeklede binnenplaats van de school. Daar vindt het ‘Foodtruckfestival’ plaats waar de eindexamenleerlingen onder het genot van een hapje en drankje afscheid kunnen nemen van de school en hun leraren.

Oproep
Namens het galacomité van Marianum nodigen wij u van harte uit om de intocht te komen bekijken om zo samen met de eindexamenleerlingen (hopelijk) een punt te zetten achter dit onderdeel van hun leven

Meer berichten