Wethouder Marieke Frank zet de live-vlog van Suus online.
Wethouder Marieke Frank zet de live-vlog van Suus online. (Foto: Eveline Zuurbier)

Met vlogster Suus door hip Grolle

Ze is beautyvlogster voor Libelle-tv en gaat dit nu ook doen voor haar woonplaats Groenlo. Suzan Hoffman neemt de kijker mee naar de 'beauty'-plekjes in haar vlogs.

GROENLO - 'Het is voor de wandelende wijndrinker', omschrijft ze in haar enthousiasme haar vlogs. "Als ik er al honderd heb gemaakt voor Libelle, waarom dan niet vloggen over de Achterhoek? Ik ben hartstikke trots op de streek en allerminst oubollig. Ga in de relax-stand: de Achterhoek is hartstikke hip. Ik hoop dat jullie dat gaan delen."

De lancering van haar Suus On Tour vlogs deed wethouder Marieke Frank bij Brouwersnös op een videoscherm. Ondernemers uit de toeristensector en de VVV waren ervan getuigen. 'Suus' is in de afgelopen weken op pad geweest om te vloggen over wat Groenlo op toeristisch vlak allemaal te bieden heeft. Ze ging langs bij een aantal ondernemers uit de sector. Die worden met een glaasje wijn of met iets bijzonders uitgelicht. 'Hé, ga je mee met Suus On Tour' klinkt het muziekje aan het begin. Je ziet Hoffman eerst fietsend langs de Slinge en later steppend langs een open koeienstal vervolgens introduceert ze yoga bij wijngaard Schepershof, het strand bij de Leemputten en een idyllisch logeeradres aan de kanonswal.

Via haar kanaal op You Tube, Facebook en website onder de naam Suus On Tour kun je de vlogs bekijken.

Meer berichten