Foto: PR

Hippe Hebbedingen Fair; hét lifestyle event van de regio

GROENLO- Na hun jubileumjaar afgelopen jaar is het alweer tijd voor de zesde editie van de Hippe Hebbedingen Fair. Dit vaste jaarlijkse evenement van Oost Gelre, is een populaire lifestylefair op misschien wel het mooiste plekje van Groenlo.

Zoals elk jaar pakken de organisatoren, Leonie Giezen en Sharon Idink, het groots aan. Op zondag 14 juli zijn er zo'n zestig standhouders aanwezig op het plein voor de Oude Calixtus én in de zijtuin. Het aanbod is afwisselend en veelzijdig. "We letten erop dat we geen overlap in het aanbod hebben én dat er voor elk wat wils is; voor vrouwen, kinderen én mannen."

Dat laatste is dit jaar uitgebreid, zo zijn er diverse mannelijke standhouders. Zij maken mooie producten van o.a. staal, geven workshops, er is een barber en tevens komt er een uniek auto van de lokale BMW dealer die men kan bewonderen! "Hoe cool is dat, de mannen hoeven nu niet meer op het terras te gaan zitten wachten tot hun vrouwen klaar zijn met shoppen. Zij kunnen nu zelf ook hun ogen uitkijken bij onze fair."
Het plaatje is wel compleet; er is vermaak voor jong en oud en voor het hele gezin!

Barista
Natuurlijk is er op de fair ook gelegenheid om koffie te drinken van een echte barista. Het terras voor de kerk is altijd een echte publiekstrekker. Vanaf daar is er zicht op de omliggende stands met onder andere verschillende ateliers, sieraden, kleding, lifestyleproducten en een kindergedeelte dat georganiseerd wordt door Humankind. "Het is een luxe dat de standhouders ons zelf benaderen om weer om de fair te mogen staan. Ze zijn ontzettend enthousiast over de plek en over de opzet. Dat is natuurlijk altijd fijn om te horen!"

Verrassende twist
De muzikale omlijsting is als vanouds weer in handen van Bjorn Wouters die dit jaar met een verrassende twist komt. Meer weten? Kijk op de facebook- en instagrampagina van de Hippe Hebbedingen Fair én kom op zondag 14 juli aanstaande naar de Oude Calixtuskerk in Groenlo. De fair wordt gehouden van 12:00 tot 17:00 uur en parkeren is gratis. Verschillende winkels in het centrum, waaronder Tesli, Brini en Hema, zijn deze dag ook geopend.

Meer berichten