Overhandigen van de sleutel door Bjorn Bleumink (r.) van Autobedrijf Bleumink aan Bastiaan te Poele van Wolter Tijdink.
Overhandigen van de sleutel door Bjorn Bleumink (r.) van Autobedrijf Bleumink aan Bastiaan te Poele van Wolter Tijdink. (Foto: Autobedrijf Bleumink)

Autobedrijf Bleumink al 28 jaar totaalleverancier van wagenpark Wolter Tijdink B.V.

Lievelde - Onlangs heeft trappenfabriek Wolter Tijdink uit Borculo een splinternieuwe bedrijfsauto in gebruik genomen. Vorige week overhandigde Bjorn Bleumink van Autobedrijf Bleumink de sleutels aan directielid Bastiaan te Poele.

Wolter Tijdink is gespecialiseerd op het gebied van trappen, bordessen, leuningen, balustrades en hekwerken in staal en roestvrij staal. Het staal kan gecombineerd worden met andere materialen zoals glas of hout. De kracht van Wolter Tijdink zit in de kwaliteit, kennis en een persoonlijke en efficiënte werkwijze. De lat wordt bewust hoog gelegd. Deze eigenschappen ziet de directie ook graag terug in het wagenpark; vandaar de keuze voor een Mercedes-Benz Vito.

Naast Mercedes is Autobedrijf Bleumink leverancier van alle andere merken nieuwe en gebruikte auto’s. Onderhoud van alle verschillende merken is ook mogelijk. De nieuwe bedrijfsauto bevestigt een jarenlange samenwerking tussen Wolter Tijdink en Autobedrijf Bleumink. Vanaf het moment dat eigenaar Marcel te Poele eind jaren negentig de trappenfabriek overnam, werd het wagenpark geleverd door Bleumink.

Inmiddels werken ook de volgende generaties mee in de beide bedrijven; zoon Bastiaan en dochter Leonoor bij Wolter Tijdink en zoon Bjorn bij Autobedrijf Bleumink. De beide bedrijven zijn klaar voor een blijvende samenwerking in de toekomst.

Meer berichten