Kinderen kunnen ook zélf vissen tijdens de ZomerVISkaravaan.
Kinderen kunnen ook zélf vissen tijdens de ZomerVISkaravaan. (Foto: Frank van der Burg)

ZomerVISkaravaan in Groenlo

Ben jij gek van sportvissen en jonger dan 14 jaar? In samenwerking met hengelsportvereniging GHV Groenlo, wordt een supergaaf GRATIS VIS-event georganiseerd op donderdag 25 juli 2019 aan de vijver achter de begraafplaats in Groenlo . Deze dag is onderdeel van de zomerVISkaravaan.

Het event in Groenlo duurt van 10:00 tot 16:00 uur. De activiteiten zijn niet tijdsgebonden dus je kunt inlopen wanneer je maar wilt, mits je bent ingeschreven. De organisatie zorgt voor hengels, aas en voer en er is gratis drinken beschikbaar. Een lunchpakket moet je wél zelf meenemen.

Strijden met de grootste vissen!
Door het hele land – dus ook bij jou in de buurt – vinden in juli, augustus en september dertig eendaagse vis-events plaats. Op elke locatie is van alles te beleven. Kinderen kunnen hun eigen vistuigje leren maken, vechten met de grootste vissen op de drilsimulator en alles leren over de biologie van vissen en andere onderwaterdieren. Onder begeleiding van professionals kunnen kinderen ook zélf vissen. Alle kinderen gaan naar huis met een goodiebag en maken kans op een gratis hengel.

Inschrijven
Meer informatie over de ZomerVISkaravaan en de locaties van alle visdagen is te vinden op www.stekkie.nl. Hier kunnen kinderen zich ook per locatie inschrijven voor deelname.
Meer informatie over de ZomerVISkaravaan krijgt u bij George Hampsink van Sportvisserij Nederland (030-6058440).
 

Meer berichten