Vier het Leven biedt nu ook Museum Plus Bus uitjes aan.
Vier het Leven biedt nu ook Museum Plus Bus uitjes aan. (Foto: Milagro Elstak)

Het nieuwe programma van Vier het Leven is verschenen

Nu de zomer is aangebroken is het de tijd om vooruit te kijken naar wat het nieuwe theaterseizoen te bieden heeft en kaarten te bestellen. Echter niet elke cultuurliefhebber is in staat om zelfstandig te gaan.

Regio - Een groeiend aantal ouderen ziet op tegen het zelf organiseren van een middag of avond uit. Het alleen gaan of het regelen van tickets en vervoer kan een groot obstakel zijn. Stichting Vier het Leven heeft de oplossing voor ouderen (65+) die zich hierin herkennen. Bij Vier het Leven worden ouderen thuis opgehaald en begeleid door een vrijwilliger en samen met andere ouderen gaan zij naar de bioscoop, een concert of theatervoorstelling in hun regio. De deelnemers genieten van een drankje tussendoor en elkaars gezelschap en worden na afloop weer veilig thuisgebracht. Vanaf dit seizoen biedt Vier het Leven ook regelmatig uitjes aan met de Museum Plus Bus naar de mooiste musea van het land.

Programmaboekje
Het nieuwe programmaboekje is alweer op de mat gevallen bij mensen die al eerder zijn mee geweest. Deelnemers van Vier het Leven ontvangen automatisch uitnodigingen voor speciale uitjes en 3 maal per jaar een programmaboekje met een zeer gevarieerd aanbod van theater- en filmvoorstellingen in de eigen regio. Een kleine greep uit het aanbod in regio Achterhoek-oost: ’t Schaep met de 5 pooten, Het Gelders Orkest met Wonderful Town, Diamanten der Volksmusik, Het Huwelijk met Huub Stapel.

Geïnteresseerden kunnen het programmaboekje kosteloos en geheel vrijblijvend aanvragen via 035–5245156 of kijken op www.4hetleven.nl.

Meer berichten