Kinderen die meedoen aan de Minecraft bouwwedstrijd krijgen een laptop te leen. (foto: PR)
Kinderen die meedoen aan de Minecraft bouwwedstrijd krijgen een laptop te leen. (foto: PR) (Foto: )

Minecraft XL Bouwwedstrijd bij de ZomerBieb

Bij de ZomerBieb kunnen kinderen deze zomervakantie volop meedoen aan activiteiten. Bijvoorbeeld een spannende Minecraft XL Bouwwedstrijd op 23 augustus.

Lichtenvoorde - In de Bibliotheek Borculo wordt op dinsdag 20 augustus van 10.00 tot 11.30 uur het spannende Superheldenspel gespeeld. Ook tijdens het 'dwars-door-de-bibliotheek-boekenspel' op woensdag 21 augustus van 10.00 tot 11.30 uur bij de ZomerBieb Winterswijk valt veel te beleven. Bij ZomerBieb Lichtenvoorde is op donderdag 22 augustus van 10.00 tot 11.30 uur 'Op 't puntje van je stoel'. Alles draait dan om spannende verhalen. Er wordt voorgelezen en de kinderen kunnen kiezen uit verschillende spellen.

Minecraft is een populair spel waarbij creatief wordt gebouwd met blokken van steen, glas en hout. Minecraft-fans kunnen hun hart ophalen tijdens de Minecraft XL Bouwwedstrijd op vrijdag 23 augustus in de Bibliotheek Eibergen. Jongens en meiden tussen de 9 en 13 jaar worden uitgedaagd om in teams de meest originele creaties te maken. De bouwopdracht blijft tot het laatste moment geheim. Er zijn twee wedstrijden: van 10.30 tot 13.00 uur en van 13.30 tot 16.00 uur. Meedoen kost 15,00 euro. Aanmelden: www.oostachterhoek.nl.

Meer berichten