Vera en Lisa Wellink, oftewel: Zuslive
Vera en Lisa Wellink, oftewel: Zuslive (Foto: band zelf)

Grolse kermis met ZusLive bij Taste!

Groenlo - Grollenaren vieren kermis in de tent, dat is al jaren zo. De wielerronde "Dwars deur Grolle" gaat op de kermiszondag ook al jaren door het stadje en de inschrijvingen zijn ook al jaren bij Taste. Direct na de wielerronde uiteraard, als ieder jaar, livemuziek bij het enige muziekcafé in Groenlo en dit keer met de twee in Groenlo en omgeving al wereldberoemde zussen Lisa en Vera Wellink, oftewel ZusLive.

Vanaf jongs af aan zijn de meiden al actief en creatief bezig met muziek. Hierin zijn ze beiden hun eigen kant op gegaan; Vera afgestudeerd als ondernemend artiest in uitstroom theater (ook bekend als winnaar van Killer Karaoke) en Lisa die de coverband Curls on Fire aanvult met haar toetsen en zang.

Met verjaardagen pakten ze al snel de gitaar erbij om samen wat nummers te spelen. Tot het een avond zo erg uit de hand liep dat ze het er definitief over eens waren om samen een akoestisch duo te vormen. Met hun muzikale achtergronden, ervaring en verbonden als zussen is voor de dames het plaatje compleet! De covers zijn naar eigen vorm aangepast, van meezingers voor jong en oud tot een gevoelige plaat… Enkel met 1 piano, 1 gitaar en twee stemmen.

Lisa en Vera: “Met onze muzikale achtergronden, ervaring en verbonden als zussen is voor ons het plaatje compleet”

Dat wordt weer een beregezellig afsluiting van de wielerronde, de entree is gratis en de dames trappen op 18 augustus om 18:00 uur af!

Meer berichten