Foto: PR

Boerenvertier bij Kaasboerderij Weenink met eigen fruitpersen

Lievelde - Zaterdag 7 september is het traditionele Boerenvertier bij Kaasboerderij Weenink in Lievelde. Die dag van 10.00 tot 16.00 uur is van alles te doen op de boerderij.

Om 11.00- 13.00 en 15.00 kunt u samen met de boer Johannes een excursie doen op de boerderij & kaasmakerij en op het eind de kleine kalfjes voeren met melk. Pim Events heeft een survivalbaan opgesteld en kunnen kinderen zich uitleven op het springkussens en bij de beide varkentjes, Karbo en Naatje.

Altijd al sap willen maken van uw eigen fruit? De mobile Achterhoekse Sap Pers is gestationeerd bij de Kaasmakerij en verwerkt uw eigen fruit tot overheerlijk en puur Sap.

Hoe gaat het in zijn werk? Kom Zaterdag 7 september met uw fruit en het wordt ter plekke geperst. Na kort pasteuriseren wordt uw sap verpakt in een handige sap tap. Op deze manier is het sap een jaar te bewaren. Zo kunt u tot ver in 2020 eigen sap drinken. Het is wel noodzakelijk u hiervoor aan te melden.

Meer informatie vindt u op de website van de Kaasboerderij: http://kaasboerderijweenink.nl/agenda/boerenvertier-van-10-00-uur-tot-16-00-uur/

Meer berichten