Foto: PR

Regel zelf je overheidszaken via de computer

Lichtenvoorde – Aangifte doen bij de Belastingdienst. Een verhuizing doorgeven aan de gemeente. Huur- of zorgtoeslag aanvragen. Allemaal zaken die steeds vaker via internet geregeld moeten worden. Dit kan lastig zijn, vooral als u niet zo handig bent met een computer en met internet. Daarom biedt de Bibliotheek de cursus 'Digisterker : werken met de e-overheid' aan. Vanaf 23 oktober wordt 'Digisterker', in samenwerking met de KBO Lichtenvoorde, gegeven in 'De Treffer', Raadhuisstraat 18. Deelname is voor iedereen gratis.

In deze cursus leert u stap voor stap en in een rustig tempo om uw weg te vinden op de sites van de overheid. 'Digisterker' bestaat uit twee bijeenkomsten van twee uur. De startdatum en -tijdstip is woensdag 23 oktober, om 9.30 uur. Deze cursus is voor iedereen gratis te bezoeken. Wel dient u zich van tevoren aan te melden.

Wilt u zich aanmelden of heeft u vragen? Op onze website www.oostachterhoek.nl/digisterker vindt u alle informatie en kunt u zich ook aanmelden. Wilt u meer informatie, dan kunt u ook bellen met het Servicebureau van de Bibliotheek Oost-Achterhoek: 088-0062929.

Meer berichten