Winnaar 2018
Winnaar 2018 (Foto: Nicole Bolder Fotografie)

Inschrijving Achterhoeks Buutkampioenschap weer geopend

Na de zomer begint het bij de meeste Carnavalsverenigingen alweer te kriebelen, want de Carnaval komt weer dichtbij. Wat kun je dan doen om deze kriebels nog meer te krijgen? Jazeker, men zet een aantal tonpraters in de ton in de thuishaven van CV de Deurzetters, Residentie Köster, en laat ze grappen, woordspelingen, oneliners op een enthousiaste zaal afvuren en je krijgt een Achterhoeks Buutkampioenschap.

Durf jij het aan om Daniel Schmitz van d’Olde Waskupen uit ’s Heerenberg uit te dagen in de ton? Ja? Dan nodigen wij jou van harte uit om mee te doen met Achterhoeks Buutkampioenschap dat op zaterdag 23 november wordt gehouden bij Zaal Köster in Etten.

Daniël Schmitz (’s Heerenberg) won zowel bij de vakjury als de publieksjury de welverdiende prijzen met zijn buut als Willem Pieterse die werkloos thuis zit na de sluiting van de Albert Heijn. Na een verdienstelijke derde prijs vorig jaar, won hij dit jaar beide prijzen. Daniël Chapeau!

De tweede prijs bij de vakjury was voor Willem Rouwhorst met een buut over “Boer zoekt vrouw” de derde prijs was prooi voor Vincent Nijhof.

Stuur een mail aan ettencarnaval@gmail.com om je in te schrijven!

Meer berichten