Foto: pr

Nachtelijke verkeershinder N18 tussen Varsseveld en Groenlo

Regio - Van maandagavond 23 september tot vrijdagochtend 27 september voert Rijkwaterstaat onderhoud uit aan de N18 tussen Varsseveld en Groenlo. De werkzaamheden vinden plaats tussen 20.00 uur en 05.00 uur en er wordt steeds een deel van de N18 afgesloten in beide richtingen. Er zijn omleidingen voor het verkeer ter hoogte van de werkzaamheden en de weggebruiker moet rekening houden met een iets langere reistijd.

De N18 krijgt tussen Varsseveld en Groenlo een nieuwe asfaltlaag. Tijdens de volgende avonden en nachten tussen 20.00 uur en 05.00 zijn er afsluitingen in beide richtingen op de N18.

Maandag 23 september en dinsdag 24 september tussen Varsseveld en Lichtenvoorde. Woensdag 25 september en donderdag 26 september tussen Harreveld en Groenlo.

De omleidingsroutes staan aangegeven met informatieborden langs de weg. De verkeershinder is naar verwachting beperkt en de weggebruiker moet rekening houden met een iets langere reistijd. Toch met de auto onderweg? Houd rekening met extra reistijd en vertrek eerder. Volg de aanwijzingen op de borden boven en langs de weg en raadpleeg de actuele verkeersinformatie via de app Rijkswaterstaat Actueel of volg het twitteraccount van @RWSverkeersinfo.

www.rijkswaterstaat.nl/wegwerkzaamheden

Meer berichten