Loco-burgemeester Marieke Frank krijgt de eerste officiële Monopoly Lichtenvoorde en kerkdorpen overhandigd.
Loco-burgemeester Marieke Frank krijgt de eerste officiële Monopoly Lichtenvoorde en kerkdorpen overhandigd. (Foto: Theo Kock)

Eerste officiële exemplaar Monopoly Lichtenvoorde en kerkdorpen uitgereikt

Lichtenvoorde – Op 20 september werd de eerste editie van Monopoly Lichtenvoorde en kerkdorpen uitgereikt. Loco-burgemeester en tevens wethouder Omgeving, Economie en Toerisme Marieke Frank ontving het eerste officiële exemplaar uit handen van Mr. Monopoly. Het spel is nu exclusief verkrijgbaar bij JUMBO Bennink in Lichtenvoorde.

Het spel is volledig op maat gemaakt en heeft het karakter dat past bij Lichtenvoorde. Het spel is ontwikkeld door JUMBO Bennink in samenwerking met Identity Games. Niet alleen de straten, stations en nutsbedrijven zijn vervangen, ook de vormgeving van het spel en de inhoud van de Kans- en Algemeen Fondskaarten zijn volledig afgestemd op Lichtenvoorde.

De straten in het spel lopen van de goedkope Dorpstraat tot de dure Korte Rapenburgsestraat. Ook bedrijven en instellingen als de Zwarte Cross en sportpark de Treffer hebben een plekje gekregen op het speelbord.

Meer berichten