Er is van alles te doen en te smikkelen voor jong en oud tijdens de Naoberdagen bij Erve Kots. (Foto: PR) 
Er is van alles te doen en te smikkelen voor jong en oud tijdens de Naoberdagen bij Erve Kots. (Foto: PR) 

Noaber nodigt jou uit voor Festival de Naoberdagen bij Erve Kots

Heb jij al kaarten voor het leukste feestje van het jaar? Festival de Naoberdagen bij Erve Kots is in het weekend van 28 en 29 september. Er is van alles te doen voor jong en oud!

Lievelde - Luisteren en dansen bij muziekoptredens (o.a. Höllenboer, Dick van Altena, Brook Duo, en veel meer!). Genieten van heerlijke hapjes en drankjes van de diverse foodtrucks en kraampjes en natuurlijk is er Live Cooking. Overal staan kleine terrasjes om even uit te blazen en om je heen te kijken. Doe inspiratie op voor Tuin & Erf, groenspecialisten staan klaar om jou advies te geven. Loop langs de talloze kraampjes met Hebbedingen, (woon)accessoires, sierraden, kleding en streekproducten. Kijk naar demonstraties van oude en nieuwe ambachten en bewonder het vakmanschap en de creativiteit.
Op het Naoberplein kun je actief deelnemen aan interviews met bekende Naobers (o.a. Boer Jan van Expeditie Robinson, CDA-Europarlementslid Annie Schreijer-Pierik en onze muzikale gasten). Ontmoet op het Naoberplein ook de makers van Naober. Wat is leuk, wat mis je of kan beter? Stel zelf je ideale tijdschrift samen! Natuurlijk draagt Naober streekgebruiken en dialect een warm hart toe. Hoe? Ontdek dat op het naoberplein.
Dichtbij het naoberplein kom je bij Gait's Filmhuus. In het filmhuus zie je diverse animaties en kijk je je ogen uit!
Gekkigheid en humor vind je op de "zo-doen-we-dat-hier"weide. Met een heuse klompenrun, stoelendans, doelschieten met De Graafschap en nog veel meer!

Gekkigheid en humor
Gekkigheid en humor hoort bij de plattelander. Er is altijd wat te lachen, want het leven is een feestje! Doe mee aan onze spectaculaire Naober klompenrun op zondag. Wie kan het hardste? Neem je eigen klompen mee of leen een paar Naoberklompen.
Nog geen genoeg van de klompen? Kom dan doelschieten met de superboeren van Graafschap. Of doe mee aan de stoelendans (op klompen!). Op deze weide kun je ook genieten van Freestyle Vendelzwaaien, wie wordt dé vendelier van 2019?!
Dorstig geworden van al die beweging: 'poar nem'n!', en proef van een heerlijk streekbiertje. Ter gelegenheid van het 12,5 jarig bestaan van Naober presenteren we in samenwerking met het Brouwhoes een speciaal Naoberbier! Verkrijgbaar aan de tap en in fles.

28 en 29 september (10.00-18.00 uur), Erve Kots, Eimersweg 4 Lievelde, voorverkoop €10,- / kassa € 12,50, t/m 12 jaar gratis

https://naoberdagen.nl

Meer berichten