Duo Anne & Sabine
Duo Anne & Sabine (Foto: PR )

Jeugdorkest en zangduo op instuif

lichtenvoorde - Op zondag 6 oktober vindt weer de maandelijkse Instuif in woonzorgcentrum Antoniushove te Lichtenvoorde plaats. Op deze zondag zullen de leerlingen van de Muziekexpress, Start-up ( beginners ensemble ) en Get ready ( het leerlingenorkest) van de harmonie Zieuwent- Mariënvelde een optreden verzorgen. Het zangduo Anne &S abine maakt het programma compleet. Aanvang 14.30 uur. Entree 5 euro.

Bij Harmonie Zieuwent-Mariënvelde zijn in september weer zes nieuwe muzikantjes begonnen met de cursus ‘MuziekExpress’. Wekelijks maken ze samen muziek op blokfluit en boomwhacker. Ze laten horen wat ze inmiddels al geleerd hebben. Hierbij zal dirigent Bart Klerken, die de lessen verzorgt, hen een beetje helpen.

Get Ready
De jeugdige leerlingen van HaZiMa die al enige tijd muzieklessen volgen op een ‘echt’ instrument, vormen samen het leerlingenorkest ‘Get Ready’. Onder leiding van dirigent Bart Klerken wordt wekelijks flink gerepeteerd om tot een mooi samenspel te komen. De muziekstukken worden zo gekozen dat ze voor deze muzikanten leuk zijn om te spelen. Voor de Instuif van Antoniushove is een gevarieerd programma samengesteld. 

Anne & Sabine
Zij zijn al ruim zeven jaar een duo en hebben een grote passie voor muziek. Ze spelen akoestische covers en geven daar vaak hun eigen draai aan. De nummers variëren van 80/90's tot hedendaagse muziek. Inmiddels hebben Anne & Sabine al heel wat ervaring opgedaan. Zij spelen veel op ceremonies van bruiloften en feestjes of doen mee met grotere projecten. Daarnaast spelen ze regelmatig in verzorgingstehuizen of op woongroepen om ook die mensen een leuke middag te bezorgen. Dan passen ze hun repertoire graag aan naar vooral Nederlandstalige nummers. Hun tweestemmigheid raakt vaak de gevoelige snaar en zorgt voor een gezellige sfeer.

Meer berichten