Black Top
Black Top (Foto: PR)

Bokbierfeest bij de Kroon en Rockcafe Taste

Groenlo - Ieder jaar, de eerste vrijdag in oktober, de jaarlijkse Bokbierfeesten in Groenlo. Ode aan Neerlands lekkerste bokbier, volgens verschillende experts, en dat wordt gevierd op vrijdagavond 4 oktober. De formule blijft onveranderd. Goudbruin gerstenat in combinatie met livemuziek

Uiteraard hebben Rockcafé Taste en Café de Kroon uitgepakt met fantastische bands.

Cafe de Kroon heeft de band Elesteon staan. Vijf jonge jongens die klaar zijn om jullie de oren van het hoofd te rocken! De band bezorgt een energiek optreden met nummers van onder andere Deep Purple, Chuck Berry en Queen. Dit beloofd een geweldige avond te worden met stevige rock en een geweldige sfeer! Morten Boerman, Koen Hegeman, Lennart ten Dam, Max Schippers en René Haitjema zijn samen Elesteon en rocken het dak eraf bij de Kroon. In combinatie met een goed getapt bokbiertje kan dit niet meer misgaan!

Bij Taste staat Black Top een power-blues-rock trio met een rock ‘n roll instelling. Vette riffs, gierende gitaren en een sound die teruggrijpt naar de blues-rock uit de jaren ’70 en ’80. Dat klinkt als een mengelmoes van AC/DC en ZZ Top. In een recensie over de albumpresentatie zegt Blueszine; ‘De muziek is live zeer aanstekelijk en kent een hoog meedein gehalte. Stilstaan is geen optie!’ Black Top bestaat uit zanger bassist Anne-Maarten van Heuvelen aka ‘Hills’, Harm van Essen op gitaar en Paolo de Stigter rockt op de drums. De band speelt materiaal van de drie eigen albums maar ook de bekende blues-rock classics/covers. Het trio heeft een frisse benadering van blues-rock en zet klassiekers met ballen en respect voor het genre neer. De band speelde de afgelopen jaren met veel succes op podia van Amsterdam tot Praag.

Aanvang 22:00 uur, entree vrij

Meer berichten