Foto: PR

Olympic Moves Schoolsportweken bij Marianum

Scholengemeenschap Marianum organiseert de Olympic Moves Schoolsportweken in Groenlo en Lichtenvoorde van 14 tot en met 18 oktober 2019 en van 28 oktober tot en met 1 november 2019. Dit jaar doen er ruim 860 leerlingen mee aan de Olympic Moves!

Omdat Marianum een breder sportaanbod wil bieden aan leerlingen, organiseert de school de laatste vier jaar een sportweek onder de naam: The Olympic Moves Schoolweken. Tijdens deze weken maken we voor een aantal sporten een selectie om mee te kunnen doen aan de regionale finales van Olympic Moves, waar Marianum al meer dan 10 jaar aan mee doet. Dit jaar gaat het om de volgende sporten: zaalvoetbal, voetbal voor jongens, voetbal voor meisjes, handbal, volleybal, badminton, tennis, streetdance, veldloop en minitrampoline springen

Olympic Moves is een schoolsportevenement met schoolvoorrondes, regionale finales en landelijke finales op sportcentrum Papendal in Arnhem.

Leuk om te weten!
Vorig jaar heeft Marianum een record gevestigd door met zeven verschillende sporten op de finaledag op Papendal in Arnhem te staan met in totaal honderd leerlingen.

Noot voor de redactie

Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar e-mailadres: c.papen@marianum.nl of communicatie@marianum.nl of via telefoonnummer 0544 – 477 070.

Meer berichten