Logo weekkrantoostgelre.nl


21ste Beachvolleybaltoernooi Mariënvelde

  Sport

Mariënvelde - Traditiegetrouw in het weekend voor de Zwarte Cross - vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 Juli - houdt volleybalvereniging Marvo ’76 uit Mariënvelde voor de 21ste keer een groot Beachvolleybaltoernooi. De parkeerplaats voor het nieuwe BMV gebouw zal bedekt worden met een dikke laag zand, waarop 5 velden aangelegd worden. Verder zal de omgeving van de BMV worden ingericht als een gezellig strandpaviljoen met een tent, een bar voor een hapje en een drankje, barbeque, muziek en luchtkussen voor de jeugd.

In Mariënvelde zal op de vrijdag avond gestart worden met 2 x 2 toernooi. In deze klasse is er een dames en heren poule, waarin we 2 tegen 2 spelen. Deze klasse op het Beach toernooi is voor de echte fanatiekeling een fantastische onderdeel.

Mini's
Zaterdagmorgen wordt gestart met de Mini’s (circulatievolleybal niv. 5 & 6) en de ABC Jeugd tot 18 jaar in teams van 4 spelers. Zaterdagmiddag wordt er gestreden om de “Marvo-Beach-Cup”. In die klasse spelen de meer prestatiegerichte dames- en herenteams en wordt er nauwer volgens de regels gespeeld. Dit is bedoeld voor competitiespelers, waarbij het niveau gemiddeld rond de 1e - 2e klasse ligt en gespeeld wordt in teams van 3 personen.

De zondag staat geheel in het teken van recreatief Beach volleybal voor bedrijven-, vrienden- en familieteams. Heren- en damesteams spelen 3 tegen 3, mixed teams spelen 4 tegen 4. Teams kunnen zich tot 16 juni inschrijven. De organisatie geeft echter aan niet te lang te wachten, want het “vol-is-vol-principe” geldt. De afgelopen jaren kwam het voor dat een aantal teams “nee” verkocht moest worden.

Inschrijven
De inschrijfgelden zijn: mini’s €10,-; ABC-jeugd en 2x2 toernooi €15,-; Beach Cup & recreatief €20,- en mixed recreatief €25,-.

Zaterdag 8 juli vanaf 18.00 BBQ & Marvo Beach Party: Aansluitend op de Beach-Cup biedt Marvo ’76 de mogelijkheid om gezamenlijk met je team en supporters/ vrienden/ familie te barbecueën (reserveren vereist). Na afloop van de BBQ volgt de Beach Party.

Kijk voorhet inschrijfformulier  toernooi en BBQ) op marvo76.nl of facebook MarvoBeach. Meer informatie geeft Jan Willem Waenink, tel. 06-15699468 of mail naar marvo76toernooi@gmail.com

Reageer als eerste
Meer berichten