Foto: Peter Kolkman

Beachvolleybaltoernooi Marvo '76

  Sport

Traditiegetrouw in het weekend voor de Zwarte Cross - op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 juli - houdt volleybalvereniging Marvo ’76 voor de 22ste keer een groots Beachvolleybaltoernooi. De parkeerplaats voor het BMV gebouw zal bedekt worden met een dikke laag zand, waarop zes velden aangelegd worden. Verder wordt de omgeving van de BMV ingericht als een gezellig strandpaviljoen met een tent, een bar voor een hapje en een drankje, BBQ, muziek en luchtkussen voor de jeugd.

In Mariënvelde wordt op de vrijdagavond gestart met 2 x 2 toernooi. In deze klasse is er een dames en heren poule, 2 tegen 2. Deze klasse is voor de echte fanatiekeling een fantastische onderdeel.

Zaterdag zijn de Mini’s aan de beurt met circulatievolleybal niveau 5 en 6 en de ABC Jeugd tot 18 jaar in teams van 4 spelers. Zaterdagmiddag ontbrandt de strijd om de Marvo Beach Cup. In die klasse spelen de meer prestatiegerichte dames- en herenteams en wordt er nauwer volgens de regels gespeeld. Dit is bedoeld voor competitiespelers, waarbij het niveau gemiddeld rond de 1e/2e klasse ligt. Gespeeld wordt in teams van 3 personen.

De zondag staat geheel in het teken van recreatief Beach volleybal voor bedrijven-, vrienden- en familieteams. Heren- en damesteams spelen 3 tegen 3, mixed teams spelen 4 tegen 4. Teams kunnen zich tot 17 juni inschrijven. De organisatie geeft echter aan niet te lang te wachten, want het “vol-is-vol-principe” geldt. De afgelopen jaren kwam het voor dat een aantal teams “nee” verkocht moest worden.

De inschrijfgelden zijn: mini’s, ABC-jeugd en 2x2 toernooi €15, Beach Cup en recreatief dames /heren €20 en mixed recreatief €25. Na afloop van het zondagprogramma biedt Marvo ’76 de mogelijkheid om gezamenlijk met je team en supporters/ vrienden/ familie te barbecueën (reserveren vereist).

Het inschrijfformulier (toernooi en BBQ) staat opmarvo76.nl of facebook MarvoBeach. Voor meer informatie: Jan Willem Waenink,  06-15699468 of marvo76toernooi@gmail.com

Meer berichten