Minicursus badminton bij LBC ‘72

  Sport

De Lichtenvoordse badmintonclub LBC ‘72 biedt een unieke minicursus badminton aan. In 10 lessen kun je vrijblijvend kennismaken met deze leuke sport.

De minicursus wordt gegeven door een ervaren en deskundige trainer. Hij leert je de basisslagen, de spelregels en je speelt je eerste wedstrijden. Bij voldoende deelname start de cursus op 3 oktober en duurt tot en met 12 december 2018. De lessen zijn elke woensdag van 19.00 – 20.00 uur in de Hamalandhal. De cursus is vrijblijvend. Je hoeft dus geen lid te worden van LBC ’72. Voor elke deelnemer is er een gratis badmintonracket. Dit racket mag je houden als je de cursus afmaakt.

Inschrijven tot en met 30 september
Je kunt je tot en met 30 september aanmelden op www.probeerbadminton.nu. Op deze website staat ook meer informatie over probeerbadminton. Je kunt je ook rechtstreeks bij LBC ’72 opgeven: lbc72@badminton.nl. De kosten zijn € 25,-- voor 10 lessen. Je betaalt dit bedrag tijdens de eerste les.

Ook badminton op dinsdag
Als je niet kunt op woensdag, ben je welkom op de dinsdagochtend van 9.00 – 10.30 uur. Er wordt dan geen minicursus gegeven, maar je kunt dan wel badminton spelen in een recreantengroep. Er is wel een gediplomeerd trainer aanwezig, die je de basislagen en de spelregels leert.

Jeugd is ook welkom en krijgt gratis racket
De minicursus is alleen voor senioren, maar jeugd kan ook bij LBC ’72 terecht. Op woensdag van 18.30 – 19.30 uur is er een jeugdgroep. Jongeren worden dan opgevangen door enthousiaste begeleiders. Elke jongere die lid wordt krijgt een gratis racket.

Meer berichten