Logo weekkrantoostgelre.nl


Presentatie over bedrijfsetiquette voor Vrouwennetwerk Nederland-Duitsland

  Zakelijk

Vrouwennetwerk Duitsland-Nederland houdt op donderdag 26 januari  een praktijkgerichte, maar zeker ook gezellige presentatie over (internationale) bedrijfsetiquette. De bijeenkomst vindt plaats bij Welgelegen Stadscafé & Boothuis, Ruurloseweg 1 in Groenlo en begint om 19.30 uur.

WINTERSWIJK/GROENLO - Ook al zijn Nederland en Duitsland buren op de landkaart, toch zijn er wel degelijk verschillen in taal en cultuur, ook op professioneel gebied. Voor een succesvol contact met de buren zijn wederzijds begrip van zakelijke gewoonten en culturele achtergronden essentieel.

Programma:
19.00 uur - Zaal open
19.30 uur - Welkom
19.45 uur - Presentatie Bedrijfsetiquette (internationaal) door Sonja Hüls, trainer bedrijfsetiquette en Nicky Eppich, verantwoordelijk voor de grensoverschrijdende samenwerking in de gemeenten Oost Gelre en Winterswijk. De onderwerpen van de presentatie zijn: Culturele verschillen tussen het Nederlandse en Duitse bedrijfsleven, Typische Nederlandse en Duitse houding, Communicatie, Praktijkvoorbeelden, Do's en don'ts.
20.45 uur - Gelegenheid om te netwerken
22.00 uur - Einde avond

Wilt u ook aanwezig zijn op deze informatieve en gezellige netwerkavond? Meld u dan aan via http://bit.ly/vrouwennetwerk. Aanmelden kan tot 19 januari. Deelname is gratis. U ontvangt twee consumpties. De overige consumpties zijn voor uw eigen rekening.

Voor vragen kunt u terecht bij Nicky Eppich, via e-mailadres n.eppich@oostgelre.nl. Kijk voor meer informatie ook eens op Facebook: Frauenbrücke Deutschland-Niederlande.

Deze bijeenkomst wordt ondersteund door de Euregio, Stadt Bocholt, gemeente Oost Gelre en gemeente Winterswijk.

Reageer als eerste
Meer berichten